Поділитись:

Весна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем міста

Середа, 24 березня 2021, 12:30
Весна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем міста

Цього тепла Луцьк чекав надто довго. Яскраве сонце із самого ранку рясно заливає вулиці міста холодним світлом. Лучани вбираються у легенькі курточки, ховають у шафи зимове взуття і виходять на вулицю – вдихати весну і дихати нею на повні груди. 

У центрі, попри те, що розпал робочого дня, багато людей. На головну пішохідну вулицю знову вийшли продавці старих книг і музиканти. Публіки в останніх сьогодні незвично багато. 

У центральному парку де-не-де видніються залишки снігу, а водойми сковані тоненьким шаром льоду. Настільки нестійким, що здається, його найменший порух пошкодить. Алеями гуляють батьки із дітьми і люди з собаками. 

Таким застали весняний Луцьк у середу, 24 березня журналісти ІА "Конкурент". Тримайте і ви трохи весни. 

Весна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем містаВесна у Луцьку: атмосферні фото залитого сонцем міста

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів