Поділитись:

Весна у луцькому парку: депресивні фото

Понеділок, 01 березня 2021, 12:30
Весна у луцькому парку: депресивні фото

Сіре небо, сірі безлюдні алеї і сіра Леся Українка, яка кам'яним поглядом мовчки спостерігає за повільним таненням залишків снігу. 

Таким видався перший день весни у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. 

Вчорашній сніг розтанув і підтопив галявини парку. Де-не-де між білих острівців проглядає зелена трава. Бруньки на деревах ще не готові показатися, і насторожено чекають потепління. Тільки вічнозелені ялини і паразитична омела розбавляють депресивний пейзаж весняного парку. 

Повноводні канали все ще ховаються під шаром криги – крихким і непевним. Стир тече навіть швидше, ніж зазвичай. Двійко білих лебедів вперто протистоять течії, і шукають поживу у все ще холодній воді. 

Чийсь худий дрібний пес кутається у свою собачу одежу і непевно дивиться в далечінь. У його очах застигло німе питання: що ж далі? 

А що ж?

Більше про те, яким був парк у перший весняний день, дивіться на наших депресивних фото. 

Весна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фотоВесна у луцькому парку: депресивні фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024