Поділитись:

Коли Clubhouse запустять на Android та чи залишать доступ за запрошеннями

Середа, 24 березня 2021, 03:51
Коли Clubhouse  запустять на Android та чи залишать доступ за запрошеннями

Один із творців соцмережі Clubhouse Пол Девісон анонсував створення додатку для пристроїв на операційній системі Android.

Про це пише "Громадське".

За його словами, компанія «дуже наполегливо» працює, аби додаток з'явився на Android. Але для цього ще потрібно «кілька місяців». Видання пише, що йдеться про часові межі наприкінці весни або влітку 2021 року.

Наприкінці січня Clubhouse повідомляв у своєму блозі, що розпочне роботу над своєю версією для Android «незабаром», але ще не зазначив навіть приблизний період. Натомість більшість їхніх заяв про Android були розмитими згадуваннями про «важливість підтримки користувальницької бази Android».

Низка розробників додатків для Android скористалися тим, що там немає Clubhouse, і випустили свої додатки з такою ж піктограмою програми. Вони навмисно заплутують користувачів Android, які шукають Clubhouse. Google, очевидно, не хоче видаляти такий вміст із Play Market як той, що не відповідає цінностям, пише видання..

Окрім цього, Девісон пообіцяв деякі зміни у сервісі. Зараз загальна стрічка переважно наповнена кімнатами з інших країн і часто чужими для користувача мовами. Це планують виправити, попрацювавши над локалізацією.

Ще одним важливим оновленням буде скасування спеціальних запрошень для доступу в додаток. У соцмережі хочуть, щоб додаток «відкрився для всіх», оскільки «є стільки неймовірних митців, які ще не перебувають у Clubhouse, а їхня аудиторія — в інших місцях».

Також розробники мають поліпшити налаштування push-повідомлень, запустити додаткові функції персоналізації та рекомендації кімнат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів