Поділитись:

У Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінах

Вівторок, 23 березня 2021, 06:48
У Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінах

У Голобах маєток Вільгів перетворився на сміттєзвалище із розфарбованими стінами.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє Дежа Брют.

Жінку засмучує байдужість і варварство місцевих мешканців, які завдали більшого збитку, ніж невідворотній час.

"Руїни маєтку Вільгів видно здаля. Сумне видовище, непозбувна бентега. Миленький, чепурненький маєток перетворили на аццьке сміттєзвалище і розписали х.ями.

Оці сіро-бірюзові кахлі, якими спаскуджено стіни першого поверху (бо ж тут була лікарня, а лікарня потребувала гігієнічно-стійкого опорядження) – це просто жах! Вони підсилюють відчуття безборонності прекрасного перед людською тупістю, невіглаством і недалекоглядністю.

Карочі, ну нема грошей на реставрацію, то хоч поприбирайте той непотріб, вичистіть всередині і довкола! Не тягніть сюди своє сміття! Розкажіть дітям, що й до них тут жили люди, цілком пристойні люди, виховані і освічені, а не ототето от всьо, принесене визволителями зі Сходу!

І дерева не чіпайте, вони вам ще згодяться – для затишку, для тіні в спекотний день, та й просто для краси", – зазначає вона.

Дежа Брют показала, як раніше виглядала історична пам'ятка, і порівняла із теперішніми руїнами.

У Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінахУ Голобах панський маєток перетворили на сміттєзвалище із матюками на стінах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 березня 2024
17 січня 2024
20 листопада 2023
26 вересня 2023
10 серпня 2023
04 липня 2023
14 червня 2023
31 травня 2023
24 травня 2023