Поділитись:

Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)

Середа, 09 грудня 2020, 19:40
Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)

У Луцьку на Сенаторки Левчанівської, 11 ремонтують старий маєток, який належав луцькому адвокатові. 

Про це журналістам ІА "Конкурент" повідомили очевидці. 

Кажуть, нещодавно в одній зі стін будинку зробили пластикове вікно. А на місці автентичних дерев'яних балконних дверей також тепер красуються пластикові. 

Раніше журналістка Олена Лівіцька розповідала, що цей будинок був одним із маєтків відомого луцького адвоката Юрія Черевка. У 1920-х він приймав у себе мешканців міста. Поруч був ще один його маєток, значно просторіший, але згорів під час війни. Черевко мав будинок і в сусідніх Ківерцях. А цей слугував йому одночасно і оселею, і адвокатською приймальнею. Збудований у 1923-му році. 

Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)Встановили пластикові вікна: у Луцьку ремонтують старовинний маєток (фотофакт)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024