Поділитись:

У Лесиному виші назвали кращих викладачів року: рейтинг

Середа, 09 грудня 2020, 12:30

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки склали рейтинг професорсько-викладацького складу за результатами діяльності у 2020 році.

Рейтинг викладачів оприлюднили на сайті вишу.

Ранжування проведено відповідно до Положення про рейтингове оцінювання науково-педагогічних працівників, кафедр, факультетів (інститутів) у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Десятка викладачів, які отримали найвищі бали, має наступний вигляд:

  1. Мирончук Галина Леонідівна – Навчально-науковий фізико-технологічний інститут, кафедра експериментальної фізики, інформаційних та освітніх технологій – 217 балів.
  2. Павліха Наталія Володимирівна – Факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проектами – 195 балів.
  3. Засєкіна Лариса Володимирівна – Факультет психології та соціології, кафедра практичної та клінічної психології – 194 бали.
  4. Колб Олександр Григорович – Факультет історії, політології та національної безпеки, кафедра політології, управління та державної безпеки – 155 балів.
  5. Олексеюк Іван Дмитрович – Факультет хімії, екології та фармації, кафедра хімії та технологій – 139 балів.
  6. Шматковська Тетяна Олександрівна – Факультет економіки та управління, кафедра обліку і оподаткування – 137 балів.
  7. Павлов Костянтин Володимирович – Факультет економіки та управління, кафедра економіки та природокористування – 136 балів.
  8. Павлова Олена Миколаївна – Факультет економіки та управління, кафедра економіки та природокористування – 134 бали.
  9. Піскач Людмила Василівна – Факультет хімії, екології та фармації, кафедра хімії та технологій – 126 балів.
  10. Кормош Жолт Олександрович – Факультет хімії, екології та фармації, кафедра хімії та технологій – 119 балів.

Переглянути підсумки рейтингового оцінювання професорсько-викладацького складу Волинського національного університету імені Лесі Українки за результатами діяльності у 2020 році можна ТУТ.

Примітка. Викладач несе персональну відповідальність за достовірність даних згідно з Кодексом академічної доброчесності Волинського національного університету імені Лесі Українки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів