Поділитись:

«Ділюсь дорогою» : на Волині поліцейські громад приєдналися до всеукраїнської акції (фото)

Понеділок, 22 березня 2021, 13:57
«Ділюсь дорогою» : на Волині поліцейські громад приєдналися до всеукраїнської акції (фото)

На Волині поліцейські офіцери громад на підтримку всеукраїнської акції «Ділюсь дорогою» провели профілактичні бесіди з учасниками дорожнього руху та вручили відповідні наліпки.

Про це повідомили на сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області» у фейсбуці.

Проєкт «Ділюся дорогою» є важливою соціальною ініціативою, яка допоможе максимально проінформувати громадськість про правила безпеки на дорозі для велосипедистів, а також для всіх учасників дорожнього руху. 

Від початку 2020 року в Україні сталося 2097 дорожньо-транспортних пригод за участі велосипедистів, через які 210 людей загинули і 1 546 були травмовані.

Тільки 348 (16,6 %) із цих випадків, за висновками поліції, були викликані порушеннями з боку велосипедистів, оскільки вони не користувались світловідбивальними елементами під час руху. 

«Шановні учасники дорожнього руху! Будьте взаємоввічливі один до одного та бережіть себе!», – закликали поліцейські громад.

«Ділюсь дорогою» : на Волині поліцейські громад приєдналися до всеукраїнської акції (фото)«Ділюсь дорогою» : на Волині поліцейські громад приєдналися до всеукраїнської акції (фото)«Ділюсь дорогою» : на Волині поліцейські громад приєдналися до всеукраїнської акції (фото)«Ділюсь дорогою» : на Волині поліцейські громад приєдналися до всеукраїнської акції (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів