Поділитись:

У Луцьку п’яний водій «опеля» втікав від патрульних і протаранив припарковану автівку

П'ятниця, 19 березня 2021, 15:10
У Луцьку п’яний водій «опеля» втікав від патрульних і протаранив припарковану автівку

У Луцьку водій "опеля" втікав від патрульних і вчинив ДТП. 

18 березня на вулиці Львівській патрульні помітили, як водій транспортного засобу Opel Vectra порушив правила дорожнього руху. Керманич здійснив маневр повороту праворуч, не ввімкнувши відповідний сигнал повороту. Патрульні подали сигнал про зупинку, однак водій проігнорував законну вимогу та продовжив рух з порушеннями ПДР. У результаті недотримання безпечної швидкості руху та безпечної дистанції керманич здійснив наїзд на припаркований транспортний засіб. Історію розповіли в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Патрульні затримали порушника. У 26-річного чоловіка, який керував автомобілем, виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

На нього склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Рішення по цій справі щодо притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування ухвалюватиме суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів