Поділитись:

У Луцьку авто патрульних в’їхало в таксі (фото, оновлено)

Понеділок, 22 березня 2021, 08:53
У Луцьку авто патрульних в’їхало в таксі (фото, оновлено)

У Луцьку автомобіль патрульної поліції Skoda Rapid в'їхав у таксі, яке зупинилося для висадки пасажира. 

Це сталося зранку 22 березня на проспекті Волі. Про випадок розповіла у фейсбуці журналістка Людмила Яворська. 

Із її слів, вранці її донька проводила подругу на автобус, поверталася додому на таксі. У момент, коли вони вже зупинилися і дівчина наполовину вийшла, в них в'їхала патрульна.

"На щастя, серйозних травм немає. Але усвідомлювати в цей момент, що сталося і яка доля секунди вирішує все... Спочатку не збиралася це виносити в публічну площину. Але якщо цей один епізод додасть приводу для роздумів на тему графіку чергування патрульних, то мовчати точно не варто", – написала Людмила. 

І закликала управління патрульної поліції Волині внормувати графік нічних чергувань патрульних поліцейських. 

Як розповіли в пресслужбі патрульних, аварія сталася близько 7-ї години ранку. За попередньою інформацією, поліцейська не врахувала дорожньої обстановки та скоїла наїзд на автомобіль Chevrolet Tacuma. Автомобілі отримали механічні пошкодження.

На водія службового автомобіля склали протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

У Луцьку авто патрульних в’їхало в таксі (фото, оновлено)

Нагадаємо: вранці 6 липня 2020 року двоє патрульних на службовому автомобілі Mitsubishi Outlender врізалися в електроопору.На жаль, попри всі зусилля лікарів, врятувати життя поліцейського не вдалося. Олександр Волошин помер у лікарні 7 липня. Патрульному, який заснув за кермом, призначити покарання у виді позбавленням волі на 5 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024