Поділитись:

Запис ефіру та необмежена кількість слухачів: у Telegram з'явились оновлення

Субота, 20 березня 2021, 02:25

У Telegram з'явились чергові оновлення -  голосові чати тепер можна створити не лише в групах, а й в каналах, а кількість слухачів більше не обмежена.

Про це пише "Економічна правда".

"Крім того, тепер голосові чати можна записувати.Відтепер адміністратори каналів та публічних груп можуть створювати голосові чати без обмежень у кількості учасників. Обговорення можуть одночасно слухати мільйони людей - як старі добрі радіотрансляції в новому потужному інтерфейсі", - йдеться у повідомленні.

При цьому, адміністратори голосового чату можуть записати аудіо та опублікувати файл для тих, хто пропустив обговорення.

"Файл надійде до вашого чату Збережене, щойно ви зупините записування. Якщо чат записується, це буде позначено червоною крапкою поряд з його назвою, тож про це знатимуть усі учасники", - пояснили в Telegram.

"Будь-який слухач може піднести руку, щоб попросити адміністраторів чату надати йому слово.Щоб адміністраторам чату було простіше вирішити, кому надати слово, у списку учасників показується інформація з графи "Про себе". Там можна вказати свої професійні вміння, зацікавлення або просто написати кілька слів про себе", - додають розробники.

Крім цього, тепер адміністратори публічних груп та каналів можуть створювати запрошувальні посилання, що ведуть напряму до голосового чату.

"Можна створити окремі посилання для доповідачів та слухачів - запрошеним доповідачам не доведеться чекати, доки їм дозволять використовувати мікрофон, а окреме посилання для слухачів зручно публікувати у спільнотах та каналах із зацікавленою аудиторією. Щоб окреслити тему обговорення для нових учасників, ви також можете вибрати назву для голосового чату", - йдеться у поясненні.

При цьому, приєднатися до голосового чату в каналі можна не лише від власного імені, а й від одного зі своїх каналів - таким чином публічні діячі та знаменитості можуть уникнути зайвої уваги до свого особистого акаунта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів