Поділитись:

Через недопалок на Волині загорілася трава

Четвер, 18 березня 2021, 10:34
Через недопалок на Волині загорілася трава

17 березня до рятувальників надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території у селі Писарева Воля Володимир-Волинського району.

Горіння охопило площу 0,03 гектара й загрожувало перекинутися на розташований поруч дерев'яний будинок. Місцеві жителі, які помітили загорання, викликали рятувальників й кинулися гасити пожежу підручними засобами. Про це повідомили в ДСНС на Волині. 

На місце виклику спрямували рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського Управління ДСНС України у Волинській області та працівників місцевої пожежної команди села Овадно. Завдяки небайдужості очевидці горіння вдалося загасити до прибуття підрозділів ДСНС.

За попередніми даними, пожежа виникла внаслідок необережного поводження з вогнем місцевого жителя, який викинув непогашений недопалок на узбіччя.

Рятувальники нагадують громадянам про дотримання вимог пожежної безпеки під час господарювання на відкритих теритріях та закликають не вдаватися до спалювання сухої трави та торішнього листі на угіддях та прибудинкових територіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024