Поділитись:

Продаж алкоголю і сигарет: волинських підприємців оштрафували на понад мільйон гривень

Середа, 17 березня 2021, 14:28
Продаж алкоголю і сигарет: волинських підприємців оштрафували на понад мільйон гривень

фото ілюстративне

Волинським підприємцям за порушення при реалізації підакцизних товарів нарахували понад 1 мільйон штрафів.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Волинській області.

Працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Волинській області з початку року провели 100 фактичних перевірок господарських одиниць, через які здійснюється роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами.

За допущені порушення підприємцям нарахували 1070 тисяч гривень штрафних санкцій. За участі співробітників Національної Поліції України та ГУ ДФС у Волинській області у 6 випадках з незаконного обігу вилучили 53 пляшки алкогольних напоїв на загальну суму 4,2 тис. грн та 99 пачок цигарок імпортного виробництва.

Щоб встановити факти нелегальної торгівлі підакцизними товарами в мережі Інтернет, здійснили 12 замовлень та придбали алкогольні напої, пропоновані різними Інтернет-ресурсами.

Оскільки доставка такого товару здійснюється кур’єрськими службами з інших регіонів України, волинські податківці надіслали фото алкогольних напоїв та інформацію про відправника до підрозділів Державної фіскальної служби в областях за місцем завантаження алкогольних напоїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів