Поділитись:

Користувачі Tinder зможуть перевіряти біографію свого співрозмовника

Середа, 17 березня 2021, 02:29
Користувачі Tinder  зможуть перевіряти біографію свого співрозмовника

Додаток для знайомств Tinder додасть нову функцію перевірки біографічних даних.

Про це пише "Суспільне".

Компанія Match Group, якій належить Tinder, оголосила про інвестиції в Garbo — некомерційну організацію, яка займається збором відкритих даних. Спершу ця функція буде доступна лише в США.

Компанію з перевірки біографій заснували жінки й вона збирає "публічні записи та звіти про насильство або жорстоке поводження, включно з арештами, вироками, заборонними судовими наказами, інформацію про домагання або інші насильницькі дії" для створення своїх звітів.

Знайти інформацію можна буде за прізвищем та номером телефону. Таким чином люди, які знайомляться один з одним у застосунку, можуть перевірити інформацію про свого потенційного партнера. Водночас у компанії пояснили, що перевірка не стосуватиметься причетності до наркотиків або за порушення правил дорожнього руху.

Перевірка даних в Tinder буде платною. Зараз Match Group і Garbo складають прайс-лист. Тестування функції планують почати в найближчі місяці.

Користувачі самостійно будуть дізнатися прізвище та номер людини, яку вони хочуть перевірити. У Match Group зазначили, що вони будуть ділитися персональними даними з Garbo.

Наразі якщо користувач повідомляє Tinder інформацію про жорстоке минуле людини, застосунок видаляє такий обліковий запис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів