Поділитись:

Дубінського «вигнали» з партії «Слуга народу»: він має шанс це оскаржити

Понеділок, 15 березня 2021, 13:01
Дубінського «вигнали» з партії «Слуга народу»: він має шанс це оскаржити

Народного депутата Олександра Дубінського виключено із членів партії "Слуга Народу" за порушення статуту та непокору керівним органам партії. 

Про це інформує ТСН. 

Повідомляється, що після переобрання голови Київської обласної організації політичної партії "Слуга Народу" (на цій посаді Дубінського змінив нардеп Андрій Мотовиловець) 14 березня цього ж дня Олександр Дубінський опублікував відеозвернення, з якого стало відомо, що за ініціативою нардепа в цей же день було проведено якийсь захід, де було ухвалено рішення про переобрання голови та обрання членів Політичної ради Київської обласної організації.

"Проте розгляд питання щодо обрання голови структурного утворення партії "Слуга Народу" неможливий без попереднього затвердження головою партії та погодження головами Політради та Національної ради громад – відповідно до пунктів 9.1.6. та 12.24. Статуту. Такими своїми діями Олександр Дубінський грубо порушив вимоги Статуту. Окрім цього, дії Дубінського щодо проведення конференції із грубим порушенням вимог Статуту дискредитують партію "Слуга Народу", що є неприпустимим з огляду на положення пункту 4.16.3. Статуту", – йдеться в заяві партії. 

Документ також доводить до відома Олександра Дубінського, що він може оскаржити зазначене рішення на наступному з’їзді партії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів