Поділитись:

У Луцьку вшанували пам'ять добровольців (фото)

Неділя, 14 березня 2021, 16:08

У неділю, 14 березня, з нагоди відзначення Дня українського добровольця, на Театральному майдані Луцька відбулась панахида за загиблими внаслідок бойових дій на Сході України.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

У заході взяли участь заступник міського голови Ірина Чебелюк, секретар міської ради Юрій Безпятко, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко та очільник Волиньради Григорій Недопад, а також військовослужбовці, учасники бойових дій.

“Люди, які за покликом серця, по добрій волі, виявили бажання захищати кордони, допомагати військовослужбовцям, керуючись моральними переконаннями та не задумуючись про наслідки, заслуговують на повагу, шанування і пам’ять про них.

Молімося за тих, кого вже немає поруч із нами і шануймо тих, хто зараз підставляє плече. Божої вам благодаті та любові у серці”, - звернулась до присутніх Ірина Чебелюк. Також вона оголосила Подяку міського голови капеланам і військовослужбовцям, учасникам бойових дій на Сході України.

Урочистості продовжились покладанням квітів до пам’ятного фотостенду “Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів