Поділитись:

Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)

Четвер, 18 лютого 2021, 14:50
Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)

Більше півсотні лучан зібралося у морозний полудень четверга, 18 лютого під стелою героям Небесної Сотні та АТО. Тут вшановували пам'ять українських військових, які віддали життя у боях під Дебальцевим. 

Організували пам'ятний захід матері і дружини загиблих волинян. 

На початку військові капелани помолилися за спокій душ полеглих бійців.

"Ми сьогодні молимося за вічну пам'ять воїнів, які полягли, обороняючи рідний край. І Господь сказав: немає любові більшої за ту, хто душу покладе за ближніх своїх. Вони поклали свої душі і свої життя молоді за дружин і дітей, за матерів і всіх, хто тут зараз тішиться мирним життям. Будемо ж завжди їх шанувати щирими молитвами, і підтримувати батьків, матерів і дітей. Це наша місія", – зазначили священнослужителі.

Далі слово мав син загиблого героя Максима Ляшука Матвій. Він читав вірш "Живи, Україно". 

Пізніше до мікрофону покликали представників влади. На заході були присутні представники Луцької міської, районної ради, Волинської обласної ради та Волинської ОДА. Також вшанувати пам'ять українських бійців прийшли працівники ВНУ імені Лесі Українки, волонтери, школярі та небайдужі лучани. 

Матері та дружини загиблих бійців скористалися нагодою та нагадали про необхідність розслідувати трагедію та притягнути винних до відповідальності. 

Завершили захід урочистим покладанням квітів до стели. 

Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)Лучани вшанували загиблих у боях під Дебальцево (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів