Поділитись:

Netflix обмежить перегляд контенту під чужим акаунтом

Субота, 13 березня 2021, 03:03
Netflix обмежить перегляд контенту під чужим акаунтом

Стримінгова платформа Netflix хоче обмежити можливість використовувати чужі облікові записи для перегляду контенту.

Про це пише "Громадське".

Netflix почав розповсюджувати попередження користувачам із проханням підтвердити, що вони мають право переглядати контент через акаунт, за яким зайшли.

В умовах користування послугами платформи вказано, що людина не може передавати паролі нікому, окрім родини. Зараз цю функцію запустили для обмеженої кількості користувачів, які дивляться програму на Netflix TV.

Навіщо це потрібно?

Нову функцію тестують у період, коли кількість глядачів Netflix стрімко зросла під час пандемії. У лютому 2021 року платформа охопила 200 мільйонів користувачів — на 50% більше, ніж у березні минулого року. Але компанія може зіткнутися з проблемами зі зростанням охоплення аудиторії цьогоріч, адже люди менше часу проводитимуть удома, пише CNN.

Netflix та інші потокові платформи роками дискутують про те, як поводитися зі спільним використанням паролів і чи варто взагалі турбуватися про запобігання йому. У 2019 році керівництво Netflix заявляло, що компанія має намір боротися зі спільним використанням паролів, але все ще шукає шляхи, як це зробити.

Як потрібно підтвердити свій акаунт?

Коли користувач обирає профіль в акаунті Netflix, на екрані може з’явитися вікно, де його попросять підтвердити авторизацію через електронну пошту. На неї прийде лист.

Підтвердження можна відкласти, але через певний час таке вікно знову з’явиться. Якщо користувач не зможе підтвердити, що авторизований у Netflix, йому запропонують створити новий акаунт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів