Поділитись:

Ремонт проспекту Волі: тротуари по два боки будуть різними

П'ятниця, 12 березня 2021, 17:56
Ремонт проспекту Волі: тротуари по два боки будуть різними

Оскільки тротуар правої частини (з парною нумерацією) проспекту Волі відремонтували не так давно, його не включать до масштабного проекту майбутньої реконструкції. Це означає, що поки з одного боку буде нова бруківка, брендовані вуличні меблі та відділена зеленою зоною велодоріжка, лівий тротуар залишиться без змін. 

Про це стало відомо під час обговорення проекту реконструкції проспекту, яке відбулося у п'ятницю, 12 березня. 

Зокрема, одним із пріоритетів, який назвали проектанти, був єдиний міський стандарт дизайну. Однак, депутатка Луцькради від фракції "Громадянський Рух "СВІДОМІ" Алла Надточій запитала, яким чином планують дотриматися цього стандарту, якщо тротуари праворуч уже відремонтовані. 

Розробники проекту відповіли, що змінювати тут нічого не будуть у рамках цієї реконструкції. Однак, на їх переконання, за 5-7 років Луцькрада знову може виділити кошти під такі зміни, і привести хідники проспекту до єдиного стандарту. 

Алла Надточій зауважила, що місту не вигідно так часто повертатися до цієї проблеми, а тому було би непогано одразу відреконструювати всі тротуари. 

Нагадаємо, ідеться про реконструкцію проспекту Волі від перехрестя з вулицею Шопена - і до Київського майдану. Більше про те, які зміни чекають на головну вулицю міста – читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів