Волинський шеф-кухар розповів, чому пішов з "МастерШефу"
У Луцькому НТУ, на кафедрі технологій обладнання переробних виробництвна, відбулась зустріч з відомим волинським шеф-кухарем Володимиром Юріним.
Про це пише "Таблоїд Волині".
Про закулісся популярної передачі шеф-кухар розповів студентам і викладачам «політеху».
"Це, звісно, треш. Цей проєкт створений для бабусь та дідусів, які кожного понеділка його чекають, мають улюблених героїв. Це навіть не формат професійної кухні. Це ніби така гра: іди пострибай, іди щось пороби. Пурга, насправді", - розповів шеф-кухар.
Минулого місяця волинянин став учасником шоу «МастерШеф. Професіонали». Пройшовши до третього етапу кулінарних змагань, Володимир покинув проєкт.
"Це великий проєкт, він крутий, і щось дає. Але він корисний людям, які люблять соціальні мережі, щось на кшталт блогінгу. Я нікого не засуджую, але це не про мене, я таким не займаюся. Комусь це подобається, а мені взагалі не заходить. Тому я й пішов", - каже Володимир.
Володимир Юрін зауважив, що вважає себе професіоналом, але не хотів довго брати участь у цьому проєкті, тому пішов.
"Плюс ср*ч. Там такі взаємовідносини, люди живуть у замкненому просторі. Ми приїжджаємо, нас заселяють у готель, і ми живемо там місяць. Додому нікого не відпускають, навіть кияни там живуть. Кожного ранку ти прокидаєшся о дев’ятій, бачиш одні й ті самі пики, їдеш на павільйон і до другої ночі знімаєшся. І щоб ви розуміли, один телевізійний день – це три дні зйомок. Ти не маєш права вийти у місто, і повинен лише беззаперечно виконувати роботу. Не може така свободолюбна каста як кухарі, тим паче шефи, так працювати", – розповів Володимир Юрін.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У Луцьку шукали гламурну власницю «золотої» соски (фото)
У Луцьку сходи біля ТЦ «Егоїст» «вилізли» на тротуар та заважають перехожим (фото)
У Луцьку на місці затишного кафе відкрили новий заклад (фото)
Понад мільйон тюльпанів: «Волинська Голландія» здивує новими сортами (фото)
Із присмаком «совка»: у Луцьку представили план території мікрорайону вулиці Клима Савура (відео)