Поділитись:

У Луцькраді бояться, що термінали "Сіті Кард" можуть викидати у річку

Середа, 10 березня 2021, 13:00
У Луцькраді бояться, що термінали «Сіті Кард» можуть викидати у річку

З ініціативи фракції "Громадянський Рух "СВІДОМІ" у Луцькій міській раді відбувся День депутата, на якому обговорили систему безготівкової оплати у громадському транспорті. 

Захід провели у вівторок, 9 березня, у стінах ЛМР. 

Так, заступниця директора ТзоВ "Сіті Кард Систем" Інна Артемчук повідомила загальну інформацію щодо роботи оператора та показала, яким чином працює система моніторингу роботи громадського транспорту. Зокрема, система перевіряє ефективність роботи водія, наскільки він дотримується графіку руху тощо.

У Луцькраді бояться, що термінали «Сіті Кард» можуть викидати у річку

Своєю чергою директор департаменту економічної політики Борис Смаль розповів про складнощі під час запровадження системи. З його слів, від початку довелося зіштовхнутися з сильним опором населення та перевізників. Окрім цього, він прокоментував нарікання лучан щодо відсутності терміналів у місцях, де мало людей. 

"Термінали розставляють так, щоб підвищити пасажиропотік. Були випадки, коли термінал переносили в інше місце, оскільки кількість його використань була низькою. Інвестор рахує кошти, тому він стоятиме там, де себе окупає. Разом із цим вуличні термінали ми ставили дуже обережно, оскільки в нас можуть дозволити лавочку викинути в річку. Ми переживали, щоб такого ж не відбувалося з терміналами. Тому вибирали місця, де є відеонагляд", – сказав посадовець. 

Разом із цим заступниця голови фракції "СВІДОМІ" Алла Надточій запитала в представниці "Сіті Карду", чи розглядає  їхня компанія можливість інтеграції в інші термінали, якими наповнене місто (Ibox, Приватбанк). Інна Артемчук відповіла, що керівництво наразі вивчає відповідні пропозиції. 

У Луцькраді бояться, що термінали «Сіті Кард» можуть викидати у річку

Нагадаємо, за ініціативи голови фракції "СВІДОМІ" Тараса Шкітера у Луцькій міській раді прозвітувало керівництво ТзОВ "Сіті Кард Систем". Депутат зазначив, що потреба у звіті виникла, оскільки чимало лучан нарікає на незручність поповнення карток, їхню високу вартість та недосконалість роботи мобільного додатку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів