Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 9 березня

Вівторок, 09 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 9 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини за вівторок, 9 березня.

Про пожежі на Волині

У Володимирі-Волинському вночі загорівся ресторан на вулиці Княгині Ольги, 57А. Пожежу вогнеборці гасили близько 4 годин, починаючи з 1:40 ночі. На місці працювали 5 бригад рятувальників з Володимира, Нововолинська та Устилуга. Потерпілих, як повідомляють, немає, проте збитки великі.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 9 березня

У Луцьку на проспекті Волі під ранок 8 березня горіло помешкання на верхньому поверсі чотириповерхівки. На місці виклику були зосереджені сили двох пожежно-рятувальних підрозділів – 25-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька Управління ДСНС України у Волинській області. 

Зважаючи на ризик перекидання вогню на сусідні помешкання та щільне задимлення, рятувальники евакуювали 10 мешканців квартир, розташованих на четвертому поверсі. Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців ДСНС пожежа не набула значного розміру.

А у Ковелі 7 березня горіла трансформаторна підстанція, яка знаходиться між вулицями Мечнікова та Сєченова, біля дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №10 «Дзвіночок». Полум’я вдалося швидко приборкати.

Про те, що у Луцьку вкотре вкрали кликуна

Кликун, встановлений на перехресті вулиць Лесі Українки і Сенаторки Левчанівської зник через декілька днів після того, як у місті вперше відзначили День кликуна. На місці залишився лише кам'яний постамент, з якого видерли статуетку. Зазначимо, скульптури кликунів крадуть не вперше.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 9 березня

Про те, що думають луцькі водії про дороги після зими

Зійшов сніг, а разом з ним – асфальт. Так полюбляють жартувати лучани. І справді, зима в обласному центрі залишила по собі чимало клопоту. Що саме кажуть луцькі шофери про дороги у місті, дізнавалися журналісти ІА «Конкурент».

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів