Поділитись:

Аварія на Волині: водійку затисло в авто

Вівторок, 09 березня 2021, 11:31
Аварія на Волині: водійку затисло в авто

фото ілюстративне 

Ввечері 8 березня до служби порятунку зателефонували громадяни з повідомленням про те, що потребують допомоги люди, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду між селами Любитів та Білашів Ковельського району.

На місце події була направлена чергова варта рятувальників 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля та місцевої пожежної охорони села Любитів. За допомогою буксирувального тросу пожежним автомобілем рятувальники витягнули понівече авто та поставили на колеса, – інфорує ДСНС на Волині. 

Внаслідок ДТП троє жінок – водійка та двоє пасажирок – отримали травми різних ступенів важкості та госпіталізовані в місцеву лікарню, а водійку, яка була затиснута в автівці, врятував працівник місцевої пожежної команди села Любитів Микола Кислюк. Йому допомогали водії, які стали свідками пригоди. 

Як повідомили в поліції, за кермом автомобіля Ford Fusion перебувала 39-річна жителька Нововолинська. Виконуючи маневр обгону, водійка, ймовірно не впоралася з керуванням, з’їхала у кювет та врізалась у дерево. Внаслідок ДТП постраждала водійка та троє пасажирів транспортного засобу – 20-річна жителька Ковеля та 41-річна жителька цього ж району. Їх усіх госпіталізували. 

Аварія на Волині: водійку затисло в авто

Поліція розпочала за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів