Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 березня

Четвер, 04 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини за четвер, 4 березня.

Про ускладнений рух автотранспорту в Луцьку

Сьогодні на декількох вулицях обласного центру був ускладнений автотрафік. Причин в цього було декілька.

По-перше, сьогодні на луцькому авторинку – базарний день. Через це на вулицях Єршова, Карбишева, Гущанській, які сусідствують з луцьким автобазаром, утворилися кілометрові затори. Тролейбуси й маршрутки не мали можливості проїхати, багато людей йшли на роботу пішки.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 березня

По-друге: поліцейські й нацгвардійці влаштували у Луцьку спеціальні навчання. У межах тренувальних навчань у містян перевіряли документи, тимчасово обмежували або забороняли рух транспортних засобів. Зокрема, рух був ускладнений на вулицях Глушець і  Чернишевського.

З хороших новин – представники влади планують вдосконалити схему руху автотранспорту в обласному центрі. Плани в робочої групи з організації дорожнього руху грандіозні: хочуть будувати нові кільця, мости і навіть дворівневу розв'язку типу «лист конюшини».

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 4 березня

Про ще двох волинських школярок, які наковталися пігулок

У Луцьку 13-річна дівчина намагалася вчинити самогубство. Школярку каретою «швидкої» допомоги доставили з навчального закладу, в якому дитині і стало погано, до лікарні. 

Її ровесниці в одній зі шкіл Любешівського району стало погано після того, як вона наковталася пігулок. Школярку до центральної районної лікарні відвіз директор школи.

Про те, чим живуть волинські трансплантологи

Журналісти ІА «Конкурент» поспілкувалися з лікарем-хірургом вищої категорії, завідувачем кардіохірургічного центру Ковельського МТМО Володимиром Танським. Ми дізналися все, що ви хотіли, але соромилися спитати в трансплантолога. 

Читайте про це у нашому матеріалі 18 пласких питань про трансплантацію.

Про те, які японські машини продають на луцькому авторинку

Технології, матеріали, якість – саме такими словами, якщо коротко, можна схарактеризувати автомобільне виробництво країни, де сходить сонце. Тож не дивно, що машини з цього азійсько-тихоокеанського регіону користуються успіхом по всьому світі. Причому цінуються не лише нові, а й старі моделі.

«Мазда»,«Тойота», «Хонда» – що говорять про японські автомобілі у Луцьку, дізнавалися журналісти ІА «Конкурент».   

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів