Поділитись:

Податківці-ветерани переконали понад 250 луцьких підприємців звітувати онлайн

Четвер, 04 березня 2021, 10:00

Ветерани податкової служби переконали понад 250 луцьких підприємців долучитися до роботи в Електронному кабінеті.

Завдяки роботі інформаційно-консультаційного пункту волонтерів-ветеранів податкової служби на Завокзальному ринку у м. Луцьку понад 250 місцевих підприємців стали активними користувачами Електронного кабінету Державної податкової служби України. Про це повідомили в ГУ ДПС у Волинській області. 

За місяць роз’яснювальної роботи у період річного звітування серед підприємців одного з найбільших ринків Волині волонтери податкової служби допомогли представникам мікробізнесу здобути навички роботи з електронними сервісами ДПС та перейти на електронний формат звітування.

«Ми підтримали ініціативу Головного управління ДПС у Волинській області щодо активного пропагування електронних сервісів серед представників малого бізнесу. Наблизити сервіс до платника – мета роботи пунктів інформаційних послуг на ринках області. Консультантами в якості волонтерів стали колишні працівники податкової служби, які нині – активісти ветеранського руху», – розповідає волонтер податкової служби, голова місцевого осередку ветеранської організації працівників ДПС Алла Алейнікова.

Керівник ветеранської організації податкової служби на Волині розповіла, що кожного дня до волонтерів ДПС зверталося до 30 підприємців.

«Підприємці потребують живого спілкування. Під час роботи інформаційних пунктів ми консультували щодо особливостей отримання електронного цифрового підпису та переконували в перевагах звітування через Електронний кабінет.. Звірка з базами даних ДПС, реквізити рахунків, подання звітів та формування запитів для отримання довідок – це ті можливості Електронного кабінету, які полегшують і спрощують ведення підприємницької діяльності. Всі відвідувачі наших інформаційних пунктів мали можливість переконатися в цьому наочно», – підсумувала Алла Алейнікова.

Нагадаємо, що у період річного звітування, податкова служба Волині ініціювала роботу інформаційних пунктів у місцях здійснення підприємницької діяльності на ринках області та у торгових центрах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів