Поділитись:

Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)

Середа, 03 березня 2021, 20:05
Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)

Триває реконструкція приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Обстеження за допомогою сучасного медичного обладнання, встановлення попереднього діагнозу та комфортні кімнати тимчасового перебування хворих – усе це невдовзі стане доступним для пацієнтів Луцької міської клінічної лікарні. Наразі там триває масштабна реконструкція, – повідомили в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації. 

Реконструкція приймального відділення здійснюється коштом державного та місцевого бюджетів. Загальна кошторисна вартість реконструкції становить понад 34 мільйони гривень.

За рахунок державної програми оновлене приймальне відділення міської лікарні буде оснащене сучасним медичним обладнанням. Міністерство охорони здоров’я України уже закупило та передало до лікарні комп’ютерний томограф. На черзі новий рентген. Окрім цього, буде оновлено ендоскопічне і лабораторне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор та інше необхідне устаткування.

Загалом така реконструкція розширить можливості міської лікарні, дасть змогу проводити всі необхідні обстеження, своєчасно встановлювати діагноз та за необхідності розпочати лікування ще у приймальному відділенні.

Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)Показали, як змінюється приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
10:10
30 березня 2024
24 березня 2024
16 березня 2024
14 березня 2024
22 лютого 2024
12:51
14 лютого 2024
31 січня 2024
27 січня 2024
22 січня 2024