Поділитись:

Ковельчанка заплатить 85 тисяч гривень за торгівлю «лівим» алкоголем

Вівторок, 02 березня 2021, 19:00

У Ковелі 53-річна жінка незаконно придбавала контрафактні спиртні напої та сигарети, зберігала їх у контейнері на ринку та збувала усім охочим. Тепер за незаконні оборудки з підакцизними товарами волинянка сплатить 85 тисяч штрафу.

Про це повідомила  пресслужба прокуратури Волинської області.

Слідство встановило, що з липня по жовтень 2020 року, не бувши зареєстрованою як суб’єкт господарювання та не маючи державного дозволу на торгівлю алкогольними напоями й тютюновими виробами, волинянка незаконно придбавала контрафактні спирт та цигарки, зберігала їх та збувала усім охочим.

Під час проведеного 30 жовтня 2020 року обшуку у контейнері на ринку в Ковелі, який перебував у її користуванні, вилучено понад 2 000 пачок цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка та 250 літрів незаконно виготовленого алкоголю. 

Під час досудового розслідування волинянка визнала свою винуватість у скоєному, щиро розкаялася та активно сприяла розкриттю злочину, відтак з нею уклали угоду про визнання винуватості, яку і затвердив суд й і призначив жінці покарання у виді штрафу в розмірі 85 000 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів