Поділитись:

У Ківерцях чоловіки потруїлися самогоном (відео)

Неділя, 07 лютого 2021, 14:16
У Ківерцях чоловіки потруїлися самогоном (відео)

25 гривень за пляшку: у Ківерцях двоє місцевих отруїлися сурогатом. Днями чоловіків знайшли на вулиці без свідомості, їх доправили до лікарні.

Виявляється, на вулиці, де знайшли любителів оковитої, можна придбати самогон на різний смак і ціну. Ймовірно, саме в одній із таких точок чоловіки і придбали пляшку оковитої. «П’яними» точками зацікавилася поліція, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс», – повідомляє ІА "Волинські новини".

Десята година ранку, місто Ківерці. У когось день розпочався добре, а у когось не зовсім: з огляду на зовнішній вигляд та стан цих чоловіків, випили вони чимало, аж до непритомності. Місцеві, які бачать таку картину чи не щодня, викликали швидку.

І все б нічого, якби не вкрай важкий стан любителів випити, та ще й у мороз.

Обох пияків забрала швидка та доставила до Ківерцівської центральної районної лікарні. Медики розповіли, що пацієнти отруїлися невідомою речовиною, вочевидь сурогатом. Якби не місцеві, можливо, чоловіків не вдалося б урятувати.

Місцеві стверджують: сурогат продають у двоповерхівці на вулиці Ватутіна.

Пан Микола уже багато років є покупцем самогону. Стверджує: купує тільки перевірений напій. Бо ж, виявляється, продавців такого добра на цій вулиці чимало.

«Я скільки п’ю, то не мучуся і нічого, – розповідає чоловік. – 12,50 – чекушка, 25 – пляшка. Дешева і толкова! 45 градусів! Я вже роки п’ю!»

Щойно на вулиці запримітили журналістів, сурогатна точка закрилася. Однак надовго свою діяльність місцеві «бізнесмени» не припинять. Відомо, що за цю справу взялася поліція, з’ясовують обставини. Однак, чи знайдуть винних в отруєнні людей? Бо ж поки що журналістам вдалося побачили лише черги за незаконним сурогатом, який може коштувати людям здоров’я, а то й життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів