Поділитись:

Сурогат замість молока: у Луцьку викрили «бутлегерок» (фото)

Вівторок, 29 грудня 2020, 11:15
Сурогат замість молока: у Луцьку викрили «бутлегерок» (фото)

Луцькі муніципали не дозволили «підприємливій» жінці торгувати саморобною горілкою у місці продажу молочних продуктів в одному зі «спальних» районів міста.

Про це йдеться у дописі на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у фейсбуці.

Старший інспектор відділу протидії стихійній торгівлі виявив продаж сурогатного алкоголю на проспекті Молоді. Як зазначили у муніципальній варті, жінка продавала саморобну горілку, «використовуючи ситуацію з "точкою" продажу молочних продуктів». До того ж, вона була не одна:

«Обидві жіночки гарненько співпрацюють: одна стоїть на сторожі – стежить чи не має поряд лишніх людей», – описали злочинну схему мунвартівці. 

Інспектори муніципальної варти склали на громадянку,  яка продавала «рідину сумнівного походження з різким запахом спирту» протокол про адмінпорушення за ч. 3 ст. 156 КУпАП, якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 3 400 до 10 200 гривень, на іншу громадянку – за ст. 152 КУпАП за розташування об’єкта торгівлі у невстановленому місці.

Матеріали адміністративних справ передали до Луцького міськрайонного суду та адміністративної комісії за місцем проживання порушниці.

Сурогат замість молока: у Луцьку викрили «бутлегерок» (фото)Сурогат замість молока: у Луцьку викрили «бутлегерок» (фото)Сурогат замість молока: у Луцьку викрили «бутлегерок» (фото)Сурогат замість молока: у Луцьку викрили «бутлегерок» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів