Поділитись:

У Волинській ОДА – нова вакансія: потрібен директор департаменту (деталі)

Вівторок, 02 березня 2021, 16:25
У Волинській ОДА – нова вакансія: потрібен директор департаменту (деталі)

У Волинській обласній державній адміністрації візьмуть на роботу директора департаменту соціальної політики. Його оберуть за підсумками співбесіди, без проведення відповідного конкурсу. 

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА №84 від 1 березня 2021 року.

У документі сказано, що відповідно до пропозиції заступниці очільника ОДА Людмили Тимощук, директора обиратимуть за підсумками співбесіди. Співбесіду з кандидатами проводитиме Людмила Тимощук. 

До слова, у травні минулого року в департаменті розгорівся великий скандал: п'ятеро із шести директорів геріатричних та психоневрологічних інтернатів заявили про погрози і спроби вимагання грошей тодішнім директором департаменту соцзахисту ОДА Костянтином Нестеренком. Згодом його звільнили.

Майбутній директор отримуватиме 12 тисяч гривень посадового окладу. Окрім цього, він матиме: надбавку за вислугу років, надбавку за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премію та надбавку за інтенсивність праці.

Нагадаємо, у лютому Людмилу Тимощук призначили заступницею голови ОДА. До цього вона була в.о. начальниці управління охорони здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів