Поділитись:

"Ми непогано справилися зі снігопадами", – Ігор Поліщук

Вівторок, 02 березня 2021, 10:41
«Ми непогано справилися зі снігопадами», – Ігор Поліщук

Луцький міський голова Ігор Поліщук вважає, що місто непогано справилося з наслідками потужних снігопадів у лютому. 

Про це йшлося у вівторок, 2 березня, під час оперативної наради. 

Зі слів мера, лучани, які були в цей період в інших містах, мали змогу порівняти ситуацію. Разом із цим він зазначив, що потрібно більше уваги приділяти тротуарам та на наступний сезон передати їхнє прибирання під відповідальність КП "Луцькспецкомунтранс". Зі слів Поліщука, ЖЕКи свою роботу виконали неналежно.

"Потрібно забрати це від ЖЕків, щоб зимове утримання доріг, все, крім прибудинкових територій, було під одним підприємством. Щоб ми півдня не розбиралися хто винний", – сказав Поліщук.  

Окрім цього, очільник міста похвалив начальника департаменту житлово-комунального господарства Миколу Осіюка та керівника комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Володимира Марценюка, яких раніше позбавляв премій за неналежне прибирання снігу. 

"Хочу позитивно відзначити роботу Марцинюка та Осіюка, які, на мою думку, попрацювали негепогано. Чимало було залучено приватної техніки, безоплатно й платно. Завдяки цій техніці ми не допустили колапсу на дорогах", – зазначив Поліщук.  

Також Поліщук доручив детально проаналізувати та підготувати пропозиції щодо купівлі нової снігоочисної техніки, зокрема для тротуарів. Разом із цим він додав, що під час снігопадів дороги посипали різноманітними сумішами, які тепер засмічують зливову каналізацію. Своєю чергою Осіюк запевнив керівника міста, що до початку квітня каналізації буде приведено до нормального стану. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів