Поділитись:

"Ліс – для терплячих і витривалих", – Олександр Кватирко

Понеділок, 01 березня 2021, 22:07
«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко

Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко показав щоденну роботу лісівників, яку не помічає людське око.

Про це він повідомляє на особистій сторінці у Facebook.

"Починається календарна весна. До лісівників вона завжди приходить пізніше календаря.

 

У нас чи не єдина професія, для якої мороз, сніг, дощ, вітер – звичне діло. В містах вже підмітають тротуари, поля стоять чисті від снігу, а ліс ще сніг триматиме. Це добре для дерев, голод для лісових мешканців, чергова «романтика» для наших працівників.

 

Попросив зібрати фотографії наших людей. Свіже повітря, природа, пташки, звірина, хороші фотографії у формі на фоні дерев – що ще треба, щоб зрозуміти, що в лісі може працювати кожний?

 

Ліс – для терплячих і витривалих. Не кожна людина зможе працювати в лісі. Робота у лісовій галузі – круглорічний цикл. Гарні фотографії наших працівників з‘являються після таких «зимових буднів».

 

Давно думаю про те, що люди бачать лісівників напрасованими і в теплу пору року. То не дивно. Навіть фотографії щоб зробити, буває, пальці зводить. Зима ж.

 

Цінувати працю й бачити за лісом людей – непроста річ. Треба спочатку добре набрати снігу в черевики, обценьками шнурівки порозв’язувати, побути з нашими хлопцями не годину, а хоча б день-два."

«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко«Ліс – для терплячих і витривалих», – Олександр Кватирко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів