Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 26 лютого

П'ятниця, 26 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 26 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших луцьких новин за сьогодні, п'ятницю, 26 лютого.

Про долю скандального коміксу у луцькій бібліотеці

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва книгу-комікс «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» не брали жодного разу. Про це у коментарі ІА «Конкурент» розповіла директор бібліотеки Алла Єфремова.

Вона зазначила, що книга у бібліотеці є уже півтора року. Проте нею не зацікавилися навіть після того, як депутати Луцькради попросили прем'єр-міністра невідкладно вилучити зі шкільних бібліотек всі примірники.

Про те, що у Луцьку відкриють ще один супермаркет «Сільпо»

Зараз в Луцьку працює чотири супермаркети мережі «Сільпо», два з яких ще «старої школи» і два – концептуальних сучасних.

Новий магазин у приміщенні, де раніше знаходився «Вопак», буде розташований всього за два кілометри від іншого «Сільпо», що працює в торговому центрі «Імідж».

Про те, що у Луцьку викрили мережу онлайн-порностудій 

Подружжя лучан, залучивши до порнобізнесу ще декілька осіб, протягом майже двох років в режимі онлайн розповсюджували заборонений відеоконтент інтернет-споживачам. Зароблені гроші виводили з сайтів через електронні гаманці на карткові рахунки різних банків. Усім зловмисникам – від 20 до 23 років.

Поліцейські провели шість санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів та вилучили речові докази, які підтверджують злочинну діяльність «підприємливих» лучан.

Про новий відеопроєкт ІА «Конкурент»

Ми запустили новий проєкт – «Надзвичайності». Щоп’ятниці ми збиратимемо новини Волині, які вразили всю область: надзвичайні ситуації, кримінал, події та сенсації.  

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів