Поділитись:

Рятувальники, медики і озброєні поліцейські з'їхалися до лікарні у Локачах (фото)

П'ятниця, 26 лютого 2021, 14:15
Рятувальники, медики і озброєні поліцейські з'їхалися до лікарні у Локачах (фото)

У Волинській області відбулися тактико-спеціальні навчання, в яких взяли участь бійці пожежно-рятувальної служби, медики невідкладної допомоги і представники правоохоронних структур.

Про це повідомили на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 25 лютого, на базі центральної районної лікарні, що на вулиці Івана Франка, 19, у селищі Локачі відбулися тактико-спеціальні навчання за участю сил та засобів Локачинського підрозділу Управління ДСНС України у Волинській області.

Захід організували з метою тренування особового складу пожежно-рятувальної служби щодо ліквідації пожеж та проведення пошуково-рятувальних робіт на об’єктах з масовим перебуванням людей, а також вдосконалення взаємодії між службами екстреного реагування району.

За легендою навчань, внаслідок короткого замикання електромережі в реєстратурі Локачинської центральної районної лікарні, розташованій на першому поверсі адміністративного корпусу, виникла пожежа. На момент прибуття вогнеборців її площа склала 20 м2. Вогонь швидко набирав обертів, існувала загроза його розповсюдження на інші приміщення установи.

У ході навчань відпрацювали дії працівників об’єкту, відповідальних за пожежну безпеку щодо своєчасного оповіщення про пожежу, евакуації пацієнтів та персоналу установи, забезпечення збереження матеріальних цінностей та запобігання поширенню вогню. Зокрема, до приїзду рятувальників адміністрація медзакладу знеструмила усі приміщення, з будівлі евакуювали людей, були вжиті заходи для локалізації вогню первинними засобами пожежогасіння.

Під час тренувальної операції співробітники ДСНС здійснили розвідку та врятували із задимленого середовища одного умовно потерпілого чоловіка. Його передали працівникам швидкої допомоги. Для рятування людини залучалась пожежна автодрабина. Одночасно з пошуково-рятувальними роботами, вогнеборці провели бойове розгортання із прокладенням магістральних ліній, у складі ланок газодимозахисної служби здійснили локалізацію та подальшу ліквідацію умовної пожежі.

Рятувальники, медики і озброєні поліцейські з'їхалися до лікарні у Локачах (фото)Рятувальники, медики і озброєні поліцейські з'їхалися до лікарні у Локачах (фото)Рятувальники, медики і озброєні поліцейські з'їхалися до лікарні у Локачах (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів