Поділитись:

Викриття Каті Якимчук: як і де бере гроші й підписників луцька блогерка (відео)

Середа, 24 лютого 2021, 19:31
Викриття Каті Якимчук: як і де бере гроші й підписників луцька блогерка (відео)

Скандальна луцька блогерка стала об'єктом розслідування журналістів телеканалу "Україна". Зокрема, їх зацікавило, як на соцмережах можна заробити гроші на елітне житло та автівки і чи правда це. 

Катерина Якимчук заробляє переважно на тому, що вчить заробляти. На своїй сторінці продає курси, на яких обіцяє навчити "гребти гроші лопатою". Журналісти придбали такий курс, проте не побачили там нічого такого, чого не можна знайти в інтернеті. Окрім того, в інтернеті є й повно обурених коментарів. 

"Купив за 2 800 курс. Вона обіцяє, що розповість якісь суперсекретні речі, але насправді суперсекретного там нічого немає. Вона сказала, що треба заводити декілька акаунтів, шукати магазини. За 2 800 в одній групі було 600 людей. І це тільки один потік. А їх було близько сотні. От за ці гроші вона й купила "порше" й будинок", – розповів обманутий Олександр. 

Але перш ніж почати продавати курси, блогерка взяла 1 мільйон 200 тисяч підписників. Найлегший спосіб – розіграти телефон. Оскільки в блогерки такі розіграші майже щотижня, складається враження, що в неї активна аудиторія. Але насправді ці люди лайкають тільки через те, що можуть виграти дорогий телефон, поїздку чи авто. А от після розіграшів люди починають відписуватися. 

Відтак Катерина Якимчук почала продавати свої курси по 299 гривень. Також в мережі почала з'являтися інформація, що підписники заявляють на блогерку в поліцію через шахрайство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів