Поділитись:

Луцька інстаблогерка хоче судитися з підписниками (відео)

Середа, 15 липня 2020, 16:40
Луцька інстаблогерка хоче судитися з підписниками (відео)

Луцька блогерка Катя Якимчук після низки звинувачень, які посипалися на неї, вирішила не мовчати, а подати позов до суду за наклеп.

Скандал трапився 14 липня, коли львівська інстаблогерка Наталі Литвин опублікувала у себе сторіз, де розповіла, що на Якимчук їй поскаржилися підписники, яких блогерка  “розвела” на гроші.

Катя Якимчук запевнила, що вже давно стежить за Наталі Литвин і надихалася профілем цієї дівчини. Вона впевнена, що львів'янка просто заздрить їй через суттєву різницю у кількості підписників. 

“Я це просто так не лишу. Хто це бачив, то це просто жесть. Будемо зустрічатися з нею в суді, або хай вибачається публічно, бо це не нормально… Якщо ти це вже робиш і не хочеш йти на якийсь компроміс, то будемо рішати так”, –  розповіла в інстасторіз Катя.  

Луцьку блогерку звинувачують у шахрайстві. Дівчина щомісяця організовує курси, де розповідає секрети успіху в інстаграмі та про те, як заробити великі гроші. Ціна курсу стартує від тисячі гривень (без зворотного зв’язку) і 2 800 гривень зі зворотним зв’язком (додають у чат підтримки). Щоб успішно стартувати, Катя пропонує придбати в неї рекламу розіграшу, ціна якого – від 4 500 гривень.

Однак більшість підписників запевняють, що цей курс їм нічого не дав, мовляв, це було тільки витрачання грошей та часу. Катя Якимчук впевнена ж, що її курси дієві, і вона дає доцільні поради, як почати заробляти в інстаграмі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів