Поділитись:

У Луцьку ринок "Привіз" може замінити "АТБ"

Середа, 24 лютого 2021, 11:15
У Луцьку ринок «Привіз» може замінити «АТБ»

У Луцьку на місці, де підприємець зобов'язався організувати для селян місце для продажу городини та іншої домашньої продукції, захотіли відкрити черговий супермаркет "АТБ". 

Про це йшлося у середу, 24 лютого, під час сесійного засідання. 

Так, на розгляд депутатів винесли проєкт рішення "Про заміну сторони орендаря у зобов’язаннях за договором оренди землі на м-ні Привокзальному, 1-б у м. Луцьку (площею 0,2079 га)". Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що на цьому будують новий торговий центр.

"Одним із пунктів рішення, яким затверджувався проєкт детального планування, було передбачено, що у цокольному приміщенні, площею не менше 400 квадратів, для організації торгівлі підприємців, які прибувають з навколишніх сіл і продають продукти харчування. Чи зроблено це?", – запитав він у начальника управління земельних ресурсів Володимира Шабали. 

"Наскільки мені відомо, там буде "АТБ", – відповів чиновник.  

Ігор Поліщук доручив провести спільне засідання земельної комісії та "архітектури", на яке потрібно запросити представників фірми "Екопрод" та запитати про виконання згаданої умови.

"Я пропоную не підтримувати проєкт рішення. Там повинні були облаштувати місце для людей, які торгували на ринку «Привіз». Це неправильно", – резюмував Поліщук. Депутати до його пропозиції дослухалися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку хочуть зберегти ринок "Привіз"

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024