Поділитись:

Забої і переломи: через ожеледь у луцькому травмпункті – аншлаг

Понеділок, 22 лютого 2021, 23:00
Забої і переломи: через ожеледь у луцькому травмпункті – аншлаг

У Луцьку з початком снігопадів і пониженням температури кількість звернень громадян до травмпункту зросла. Основна причина травм – падіння.

Про це розповів Суспільному травматолог Олександр Шкльода.

Впродовж тижня до Луцького міського травмпункту щодоби в середньому зверталося 40 травмованих, із яких 10-15 людей із переломами рук та ніг, каже лікар.

За вихідні до Луцького травмпункту звернулося 73 травмованих. Серед них – 15 із переломами, розповів Олександр Шкльода. Додає: це вище середньостатистичних показників.

"21 лютого звернулося в травмпункт 38 людей. Із них переломи мали тільки троє. 20 лютого звернулося 35 людей, а переломи були в половини – у 12 осіб", – зазначив медик.

Травмована лучанка Тетяна Лелікова впала на вихідних. Каже: впала у суботу, а до лікарів звернулася в понеділок. Жінка додає: прийшла, бо біль не вщухав. Діагноз лікаря після огляду – забій, проте гіпсувати руку жінці не потрібно.

Нагадаємо, два тижні тому, 8 лютого, до травмпункту в Луцьку із травмами різного ступеня важкості звернулося 37 осіб. Люди дістали травми через ожеледь на вулицях Луцька. У 15 пацієнтів діагностували переломи різної важкості, решта отримали забої, розтягнення і рани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів