Поділитись:

Що витворяють на Волині лісові мешканці, коли їх не бачать (фото)

П'ятниця, 19 лютого 2021, 20:00
Що витворяють на Волині лісові мешканці, коли їх не бачать (фото)

Найбільш цікаві і несподівані події у дикій природі відбуваються подалі від людських очей. Звірі люблять потаємні місця, добре відчувають присутність поряд людини і завжди намагаються уникнути небажаної для них зустрічі.

На території лісового фонду ДП «Маневицьке лісове господарство» зустрічаються чимало лісових мешканців, серед яких можна зустріти кабана, козулю, зайця, лисицю й інших диких тварин. ДП «Маневицьке лісове господарство» має можливість спостерігати за популяцією звірів за допомогою прихованих камер. Підприємство має дві камери з датчиком руху, які розміщують у лісових масивах, таким чином спостерігаючи за дикими звірами не порушуючи їх спокій, – повідомили на сторінці господарства у фейсбуці. 

Саме зараз «фото-моніторинг»  здійснюється на території Галузійського лісництва.

Що витворяють на Волині лісові мешканці, коли їх не бачать (фото)Що витворяють на Волині лісові мешканці, коли їх не бачать (фото)Що витворяють на Волині лісові мешканці, коли їх не бачать (фото)Що витворяють на Волині лісові мешканці, коли їх не бачать (фото)Що витворяють на Волині лісові мешканці, коли їх не бачать (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів