Поділитись:

Вантажівка з деревиною, автобус і «швидка»: зі снігових заметів витягнули 14 автомобілів (фото)

Вівторок, 16 лютого 2021, 10:10
Вантажівка з деревиною, автобус і «швидка»: зі снігових заметів витягнули 14 автомобілів (фото)

15 лютого внаслідок несприятливих погодних умов підрозділами Управління ДСНС України у Волинській області здійснено 14 виїздів на аварійно-рятувальні роботи щодо вивільнення транспортних засобів із снігових заметів та кюветів уздовж автодоріг.

Вивільнено 14 автомобілів, з них 8 – вантажних, 3 – легкові, 2 – рейсові автобуси, а також автомобіль швидкої медичної допомоги, в яких перебувало 28 людей. До ліквідації залучено 14 одиниць техніки та 44 чоловіки особового складу підпорядкованих підрозділів області, – повідомляє ДСНС на Волині. 

О 07:10 до служби 101 надійшло повідомлення, що біля села Колпитів Локачинського району на заметеному снігом бездоріжжі опинився рейсовий автобус сполученням «Колпитів – Луцьк», у якому перебував водій та троє пасажирів. Рятувальники відбуксирували транспортний засіб на проїжджу ділянку дороги й автобус продовжив рух за маршрутом.

На вулиці Генерала Шухевича у місті Володимирі-Волинському потрапив у сніговий замет ще один мікроавтобус, в якому перебував лише водій, створивши перешкоду для руху транспорту. Автобус відбуксирували рятувальники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського.

Близько 08:00 біля села Стенжаричі Володимир-Волинського району у сніговий замет потрапив автомобіль екстреної медичної служби, що повертався з виклику. Рятувальники відбуксирували карету «швидкої» за допомогою троса.

У місті Рожищі на вулиці Промисловій забуксував у снігу вантажний автомобіль, що транспортував деревину. Працівники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожища відбуксирували великогабаритний транспортний засіб на стійку ділянку автодороги.

Вантажівка з деревиною, автобус і «швидка»: зі снігових заметів витягнули 14 автомобілів (фото)Вантажівка з деревиною, автобус і «швидка»: зі снігових заметів витягнули 14 автомобілів (фото)Вантажівка з деревиною, автобус і «швидка»: зі снігових заметів витягнули 14 автомобілів (фото)Вантажівка з деревиною, автобус і «швидка»: зі снігових заметів витягнули 14 автомобілів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів