Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 15 лютого

Понеділок, 15 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 15 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших новин Луцька за понеділок, 15 лютого.

Про флешмоб, який луцькі студенти влаштували в тролейбусах

У Луцьку поезію Лесі Українки декламували у громадському транспорті. Уривками з творів поетеси нагадали про 150-ту річницю від Дня її народження.  До своєї акції майбутні режисери готувалися три дні. Кажуть, попри те, що Лесині вірші різножанрові, вирішили зупинитися саме на ліричних фрагментах.  

Про трагедії, які сталися на Волині через негоду

У селі Човниця Ківерцівського району трактор, який чистив дорогу від снігу, наїхав на чоловіка. Волинянин загинув. Нині всі обставини події встановлюють слідчі. 

А у селі Великий Омеляник, що біля Луцька, вранці знайшли тіло замерзлого чоловіка. Інформацію підтвердили в пресслужбі поліції Волині.

Бережіть себе, життя – одне!

Про те, як п'яний молодик побив поліцейського

На стаціонарному посту «Цумань» патрульні вночі зупинили автівку, яка їхала по смузі зустрічного руху. 20-річний водій, який здався правоохоронцям п'яним, поводив себе агресивно і відмовився провести перевірку на вміст алкоголю в крові. На вимогу поліцейських не пред’явив документи та намагався втекти з місця події.

Під час затримання, коли на порушника одягали кайданки, він встиг вдарити патрульного в голову. Чоловіка затримали.

Детальніше – за посиланням.

Про те, що думає професіонал про коронавірус

Журналісти ІА «Конкурент» зустрілися з Ростиславом Дудіком – сімейним лікарем Луцького центру первинної медичної допомоги №3, – аби розпитати про роботу, її тонкощі та труднощі, які виникли з появою COVID-19. Адже сімейні лікарі – завжди на передовій. І чи у не найбільшій зоні ризику.

Багато цікавого можна прочитати у нашому матеріалі "Ми не знаємо, який вірус "вистрелить" наступним", – сімейний лікар з Луцька.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів