Поділитись:

П’яний і буйний: на Волині водій-порушник вдарив патрульного в голову

Понеділок, 15 лютого 2021, 16:20
П’яний і буйний: на Волині водій-порушник вдарив патрульного в голову

фото архівне 

Під час несення служби на стаціонарному посту "Цумань" автодороги Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне) патрульні помітили транспортний засіб Volkswagen Golf, водій якого здійснив виїзд на зустрічну смугу, чим порушив ПДР, та поїхав в сторону АЗК.

Це сталолся у ніч на 15 лютого, – повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Патрульні зупинили вказаний транспортний засіб. У 20-річного керманича поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній вийшов з автомобіля, почав лаятися в бік патрульних і на неодноразові зауваження припинити неправомірні дії не реагував.

Пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння керманич відмовився. Також на вимогу поліцейських не пред’явив документи та намагався втекти з місця події.

Під час затримання чоловіка із застосуванням спеціального засобу кайданки, він чинив злісну непокору поліцейському та завдав удар в ділянку голови, чим спричинив тілесні ушкодження.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Луцького районного управління.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) КК України.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Охоронці правопорядку на чоловіка склали ряд адміністративних матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів