Поділитись:

У Луцьку за ніч зловили трьох п'яних водіїв

Понеділок, 08 лютого 2021, 13:15
У Луцьку за ніч зловили трьох п'яних водіїв

В обласному центрі Волині за ніч патрульні виявили трьох водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У ніч на понеділок, 8 лютого, луцькі патрульні виявили трьох водіїв, які керували автомобілями у стані алкогольного сп’яніння.

Зокрема інспектори виявили такого водія на проспекті Волі. Огляд на стан сп’яніння на місці пригоди показав результат у 0,84 проміле, що в 4 рази перевищував допустиму норму.

Іншого керманича патрульні виявили на вулиці Мамсурова. 30-річний кермувальник пройшов огляд на стані сп’яніння на місці події. Результат — 2,65 проміле, що в 13 разів перевищував допустиму норму.

А водій, який порушив ПДР на вулиці Карпенка-Карого, та в якого виявили ознаки алкогольного сп’яніння, відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

У результаті, на всіх керманичів патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші матеріали, відповідно до скоєних порушень.

Зауважимо, що за 2020 рік на території області зареєстровано 147 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 35 таких ДТП були з травмованими, в яких 4 особи загинули та 50 травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів