Поділитись:

П'яний на Porsche Cayenne катався Луцьком та ігнорував патрульних

Четвер, 04 лютого 2021, 18:12
П'яний на Porsche Cayenne катався Луцьком та ігнорував патрульних

Фото ілюстративне

В обласному центрі Волині патрульні зупинили Porsche Cayenne з нетверезим водієм за кермом, який, до того ж,  ігнорував  вимоги правоохоронців.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці. 

У ніч на 3 лютого луцькі патрульні на вулиці Привокзальній помітили автомобіль Porsche Cayenne, який їхав з технічною несправністю. Патрульні зупиняли автомобіль за допомогою проблискових маячків та спеціального звукового сигналу, однак водій зупинки не виконував. 

Згодом інспектори все ж зупинили автомобіль, а в 43-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у визначеному законом порядку у присутності двох свідків керманич відмовився. А згодом з'ясувалося, що він не вперше керує автомобілем у стані сп'яніння. 

У результаті на нього патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст.125 (Інші порушення правил дорожнього руху) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка  не пред'явила поліса обов'язкового страхування) КУпАП.

Зауважимо, що за 2020 рік на території області зареєстровано 147 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 35 таких ДТП були з травмованими, в яких 4 особи загинули та 50 травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів