Поділитись:

За ніч у Луцьку зловили трьох п'яних водіїв

Понеділок, 01 лютого 2021, 19:00
За ніч у Луцьку зловили трьох п'яних водіїв

Фото ілюстративне

В обласному центрі Волині патрульні за нічну зміну виявили трьох водіїв, які керували транспортом у стані сп’яніння.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У ніч на 1 лютого патрульним повідомили, що водій Skoda Fabia кермує авто у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські помітили автомобіль, який підходив по орієнтуванню, на вулиці Рівненській. Інспектори зупинили «шкоду», а у 20-річного водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків керманич пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат — 0,99 проміле, що майже в 5 разів перевищує допустиму норму.

Інший екіпаж патрульних виявив автомобіль BMW 525. Після зупинки цього автомобіля 25-річний водій намагався схитрувати і пересів на заднє сидіння. У нього інспектори також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження оглядну на стан сп’яніння кермувальник відмовився.

Близько 22:00 вечора патрульні отримали повідомлення від заявника, який повідомив, що на вулиці Кравчука водій Skoda Octavia створює аварійні ситуації і може перебувати у стані алкогольного сп’яніння.

Інспектори зупинили автомобіль, який підходив по орієнтуванню, і помітили в керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння він також відмовився. 

У результаті на всіх водіїв патрульні склали адмінматеріали за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Зауважимо, що за 2020 рік на території області зареєстровано 147 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 35 таких ДТП були з травмованими, в яких 4 особи загинули та 50 травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів