Поділитись:

Забагато гачків і транспорт на кризі: на Пісочному зловили рибалок-порушників (фото)

Вівторок, 16 лютого 2021, 08:17
Забагато гачків і транспорт на кризі: на Пісочному зловили рибалок-порушників (фото)

У період з 8 до 15 лютого 2021 року інспектори Волинського рибпатруля задокументували 20 порушень природоохоронного законодавства – склали 20 протоколів за порушення правил рибальства (ч. 3 ст. 85 КУпАП). На порушників наклали штрафів на суму 1139 грн.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибпатруля.

Так, 10 лютого завдяки повідомленню на «гарячу лінію» викрили порушення на водному об’єкті в мікрорайоні Шахтарськ міста Нововолинська, де четверо громадян порушували Правила рибальства. На них склали адмінпротоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП та наклали відповідні штрафні санкції. Також із чоловіками провели масово-роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за порушення рибальства у зимовий період.

13 лютого під час рибоохоронної роботи на оз. Пісочне, поблизу с. Кримне Старовижівської тергромади викрили п’ятьох порушників рибальства. Четверо з них виловлювали рибу з перевищенням кількості дозволених знарядь лову. Ще один пересувався автотранспортним засобом кригою водойми у період  льодоставу. На громадян склали адмінпротокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП та наклали відповідні штрафні санкції.

Забагато гачків і транспорт на кризі: на Пісочному зловили рибалок-порушників (фото)

Довідково:

Відповідно до п. 3.14 Правил рибальства, забороняється пересування автотранспортних засобів, крім тих, що належать природоохоронним та правоохоронним органам, по кризі рибогосподарських  водойм у період  льодоставу (за винятком спеціально обладнаних льодових трас).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 
Надрукувати
мітки:
коментарів