Поділитись:

Шлюб у День закоханих: скільки пар одружилися на Волині

Неділя, 14 лютого 2021, 22:04

На Волині у День закоханих вирішили взяти шлюб 23 пари. Про це Суспільному розповіла заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Волинській області Ольга Семенюк.

14 лютого у Луцькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану відбулися церемонії одруження у 17 пар. Також пари закоханих зареєстрували шлюб цього дня у Локачах, Володимирі-Волинському та Горохові.

Також 14 лютого у Луцькому відділі ДРАЦС можна було відзначити річницю весілля чи подати заяву на реєстрацію шлюбу.

Лучани Олександр Литвицький і Юлія Бранчук не планували спеціально одружуватися цього дня, однак прийняли таке рішення. Обоє працюють на "швидкій", тому, кажуть, їм не страшні ні сніг, мороз чи карантинні обмеження.

Молодят вітала заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Волинській області Ольга Семенюк. З її слів, у Луцькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану, який є учасником акції "Кохання поза часом 2021", сьогодні зареєстрували 17 шлюбів. Ще чотири подружжя у Луцьку відзначили "шкіряне" весілля – три роки з дня одруження.

Для закоханих облаштували фотозони, аби вони і їх рідні відчули атмосферу найромантичнішого дня року, розповіла Ольга Семенюк. У зв’язку з карантинними обмеженнями церемонії одруження відбуваються за наявності засобів індивідуального захисту: масок і рукавичок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів