Дорожники долають наслідки циклону на автошляхах Волині (фото)

Субота, 13 лютого 2021, 14:23

Волинські дорожники продовжують долати наслідки циклону на автошляхах державного значення Волинської області.  

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у фейсбуці.

У суботу, 13 лютого, станом на 13:00 на автошляхах Волині працювало 57 одиниць снігоприбиральної техніки. Проїзд забезпечено, роботи з очищення шляхів і їхньої обробки протиожеледними матеріалами тривають.

Дорожня спецтехніка працює і над розширенням проїзду на тих трьох ділянках територіальних шляхів, де поки діють обмеження руху великогабаритних та великовагових транспортних засобів:

  • Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/  на ділянці м.Володимир-Волинський – с.Павлівка;
  • Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі на ділянці с.Павлівка – смт Локачі;
  • Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя  – Колки – / Р-14/ – Копилля –  Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ на ділянці смт Торчин – с. Шклинь.

Снігові опади на переважній частині Волині наразі припинились, але внаслідок сильного вітру на окремих ділянках доріг знову утворюються перемети.

«Звертаємось до водіїв – не сідайте за кермо без крайньої на це потреби», – зауважили у Службі автодоріг.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автошляхах державного значення області та отримання інформації про стан проїзду працює цілодобова гаряча лінія Служби автомобільних доріг у Волинській області за телефоном: +38 0332 78 54 65.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: