Поділитись:

Радника директора волинського автодору спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень (фото)

П'ятниця, 12 лютого 2021, 14:35
Радника директора волинського автодору спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень (фото)

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарництві посадовців державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Як повідомляє пресслужба Управління СБУ у Волинській області, за даними досудового слідства, чиновники налагодили протиправний механізм вимагання та отримання хабарів від суб’єктів господарювання. За різні суми «винагороди» вони гарантували комерсантам сприяння у перемозі в тендерних закупівлях робіт і послуг з будівництва та ремонту доріг, замовником яких є зазначене державне підприємство. 

Оперативники спецслужби задокументували, зокрема, факт вимагання радником директора «Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області» 200 тисяч гривень від одного із суб’єктів господарювання за перемогу в тендері, підписання актів виконаних робіт та проведення розрахунків. Правоохоронці затримали одного із посадовців під час отримання всієї суми хабара у центрі Луцька.

Радника директора волинського автодору спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень (фото)Радника директора волинського автодору спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень (фото)Радника директора волинського автодору спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень (фото)Радника директора волинського автодору спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень (фото)

Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 369-2  Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення всіх осіб, причетних до корупційного правопорушення.

Викриття зловмисників проводилось спільно зі слідчими ГУ НП області під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024