Як луцькі комунальники добираються до контейнерів через снігові замети

Четвер, 11 лютого 2021, 23:03

Вже другу добу працівники КП "Луцькспецкомунтранс"  працюють без відпочинку, у процесі вивезення сміття задіяно у 12 машин спецтехніки.

Про це розповів "Суспільному" начальник відділу експлуатації підприємства Юрій Подлевський.

Каже: на деяких вулицях сміттєві контейнери заповнені вже другий чи третій день.

"Аби комунальники могли дістатися до сміттєвих баків та прибрати відходи, допомагає розчищати дороги спецтехніка. Подекуди сміттєвих контейнерів й не видно через снігопад", -  каже вантажник Леонід Захожий. 

Робочий день у вантажника розпочався о восьмій ранку з вулиці Кравчука. Каже, у таку ситуацію зі снігопадом вантажники досі не потрапляли.

Щоб пришвидшити роботу, до основних працівників підприємства додали два додаткових екіпажі вантажників.

Розчищає дорогу для спецавтівки водій Павло Бардась. Чоловік розповідає: дорогу для проїзду спецавто чистили всю ніч, проте заїжджати в мікрорайони все одно складно. У спецмашину вантажать сміття з 55-ти контейнерів.

Непотріб вивозять на сміттєвий полігон у село Брище, де також допомагає спецтехніка. 11 лютого комунальникам вдалося прибрати сміття на проспекті Соборності, вулицях Кравчука та Воїнів-Інтернаціоналістів.

Лучани, котрі проживають на вулиці Кравчука, розповідають: давно не бачили поблизу будинків "гір" сміття. Люди кажуть: через те, що дороги не проїзні, доїхати до контейнерів зі сміттям дуже складно.

Наразі "Луцькспецкомунтранс" прочищає доїзди до сміттєвих площадок. Зі слів Юрія Подлевського, графіки у працівників поділені по вулицях та секторах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: