Поділитись:

Довелося купити лопати: як лучани самотужки розчищають вулиці від снігу (відео)

Середа, 10 лютого 2021, 22:15
Довелося купити лопати: як лучани самотужки розчищають вулиці від снігу (відео)

У соцмережах лучани другий день поспіль розповідають про нерозчищені від снігу прибудинкові території та пішохідні доріжки. Подекуди снігові замети у дворах будинків люди розчищають самотужки.

Суспільне побувало за кількома адресами, де лучани, взявши лопати до рук, влаштували толоку з прибирання снігу.

Один із нерозчищених дворів на Соборності, 21. Мешканці багатоповерхівки самотужки другий день чистять прибудинкову територію від снігу, щоб звільнити виїзд з двору.

Лучанин Ігор Рижук розповідає: цими днями його авто тричі застрягало в заметах. Зі слів чоловіка, авто в снігу заносить, тож виїхати нереально. Каже: сьогодні довелося придбати лопату про всяк випадок.

Відкидає сніг у дворі й лучанин Валентин Хвойніков, який працював із сусідами більше години. Каже: розчищають для себе, щоб була можливість нормально пройти.

Дорогу на вулиці Заньковецької та вулицях поблизу спецтехніка не розчищала, каже тутешня мешканка будинку Іванна Романюк. Жінка розповіла: під час сильного снігопаду сюди не приїжджала жодна комунальна машина. З її слів, люди самі виходять із лопатами та чистять вулиці.

З приводу ситуації із прибиранням доріг та вулиць у Луцькій громаді кореспонденти намагалися впродовж дня зв'язатися з директором департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Миколою Осіюком. Слухавку від журналістів він не брав. Нагадаємо, у понеділок, 7 лютого в ефірі інформаційної години він роботу комунальників назвав задовільною.

Усього розчищення доріг від снігу в Луцьку здійснюють понад 20 машин спецтехніки, розповів Суспільному виконувач обов'язків директора КП "Луцькспецкомунтранс" Володимир Марценюк. Ближче до ночі 11 лютого на вулиці обласного центру виїдуть загалом 42 одиниці техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024